Alles over de sfeerhaard Vancouver

Sfeerhaard sfeerfoto

Wil jij ook wel zo’n mooie elektrische sfeerhaard in de woonkamer, maar ben je geen doorgewinterde klusser? Dan is onze energiezuinige sfeerhaard Vancouver echt iets voor jou! Deze sfeerhaard is namelijk anders dan de gebruikelijke inzethaarden: dit is zelfs helemaal geen inzethaard!

Elektrische sfeerhaard Vancouver is in wezen een wandhaard die je supergemakkelijk door middel van een handige bijkomende muurbeugel aan de muur hangt. Meer weten over onze Vancouver? Lees dan verder in deze blog!

In de haardenwebshop van De Sfeerhaard vind je niet alleen ons model Vancouver, maar ook de haardmodellen Toronto en Montreal. Deze elektrische sfeerhaarden zijn inzethaarden. Ben je benieuwd? Bekijk Toronto en Montreal.

Eigenschappen elektrische sfeerhaard Vancouver

Al onze sfeerhaarden zijn elektrisch en energiezuinig. Daarnaast heeft iedere haard zijn eigen voordelige eigenschappen. Lees hier de eigenschappen van Vancouver:

  • Eyecatcher in zwart, wit of spiegel

Onze elektrische open haard Vancouver is een echte eyecatcher die de show in jouw huis zal stelen! Het model is mooi breed en heeft een dikke robuuste rand. Vanwege deze rand kunnen we verschillende stijlen aanbieden die in diverse woningen passen. Kies jij voor zwart, wit of spiegel?

  • Wandhaard in diverse formaten

Vancouver komt niet alleen in diverse kleuruitvoeringen, maar ook in diverse formaten. Hierdoor is deze open haard geschikt voor zowel kleine als grote woningen, maar ook voor diverse ruimtes: hang hem aan de wand in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken of hal. Dit zijn de beschikbare formaten:

Zoals je ziet heb je met een 100% elektrische sfeerhaard in model Vancouver keuze genoeg!

  • Veilig en gemakkelijk

Deze wandhaard is bovendien een stuk gemakkelijker en veiliger dan de ouderwetse open haard. Door middel van de bijgeleverde muurbeugel kun je hem overal ophangen en geniet je van een mooi maar veilig vuur.

  • Andere eigenschappen

Andere eigenschappen van elektrische wandhaard Vancouver zijn:

  • Glazen lijstbreedte van 13.5 cm
  • Met acryl kristallen
  • Capacitief touchscreen
  • Muurbeugel
  • 100% elektrisch (aansluiten op stopcontact)
  • Verwarmingselement
  • CSA-, TüV- en CE-gecertificeerd

Voordelen van een wandhaard met glas

Een groot voordeel van Vancouver is dat het een elektrische wandhaard betreft. Dit betekent dat de haard supergemakkelijk aan de muur te hangen is, zonder dat je hier uitvoerig voor moet klussen. Bij de haard wordt een muurbeugel geleverd, waardoor hij gemakkelijk op elke plek te hangen is.

Een ander voordeel en groot gemak is dat deze haard een glasplaat heeft: dit is veilig en bovendien heel gemakkelijk schoon te houden. Ga er af en toe even overheen met een droge theedoek om stofjes af te nemen. Wil je hem echt goed schoonmaken? Neem wat glasspray en een stuk keukenpapier en je bent al klaar.

Meer weten over onze sfeerhaarden met glasplaat? Lees het in de blog Sfeerhaard met glas

Wandhaard bezorgen of ophalen

De elektrische wandhaard Vancouver kan aan huis worden bezorgd of worden afgehaald bij XXL Pakket in Boesingheliede.

Wij werken samen met XXL Pakket die jouw haard een dag na bestelling bij je thuis bezorgd. Wanneer je een bestelling plaatst en jouw gekozen haard voorradig is, krijg je een dag voor levering jouw persoonlijke track & trace-code toegestuurd.

Bezorging in Nederland is gratis, met uitzondering van de Waddeneilanden. Woon je in België? Dan rekenen wij 19 euro verzendkosten.

Elektrische wandhaard Vancouver van De Sfeerhaard

Interesse in zo’n mooie energiezuinige sfeerhaard in model Vancouver? Bestel hem gemakkelijk in jouw stijl en maat naar keuze in onze haardenwebshop! Vandaag vóór 16:00 besteld, is morgen al in huis!

Stuur ons een appje!