De Cinewall: de perfecte combi met een inbouwhaard

inbouwhaard cinewall

Een elektrische inbouwhaard heeft vele voordelen en is daarmee een veilige en moderne variant op de klassieken openhaard. Een inbouwhaard is perfect te combineren met onze Cinewall. Ben je op zoek naar een luxere en moderne uitstraling? Dan is dit wellicht waar jij naar op zoek bent.

Wat is een Cinewall?

Een Cinewall, ook wel tv-wand genoemd, is een voorzetwand waarin zowel een televisie al een inbouwhaard gemonteerd worden. Het mooie aan Cinewall is dat de kabels van de elektrische inbouwhaard en de televisie goed weggewerkt kunnen worden. Dit zorgt voor een strakke en nette uitstraling.

Wat zijn de voordelen van de Cinewall in combinatie met een elektrische inbouwhaard?

Een Cinewall is moeilijk te combineren met een klassieke openhaard of gashaard. Door de warmte die deze haarden geven, zal de levensduur van de televisie flink teruglopen of zal deze zelfs meteen kapotgaan. Niet wat je wilt natuurlijk.

Met een onze elektrische inbouwhaard is dit geen probleem. De inzethaard van De Sfeerhaard geeft geen warmte af, waardoor dat geen problemen oplevert met de een televisie. Dus wanneer je graag een inbouwhaard wilt combineren met een Cinewall, is onze inzethaard een uitstekende optie. Een moderne uitstraling en combinatie, maar geen problemen met jouw televisie. 

Het voordeel van de Cinewall en inbouwhaard van De Sfeerhaard

Door de inbouwhaard en Cinewall gezamenlijk bij De Sfeerhaard te kopen, weet je zeker dat dit een goede combinatie is en dat het passend is. Onze Cinewall is dan ook gemaakt voor onze inbouwhaarden.

Naast het feit dat de Cinewall passend is gemaakt voor de inbouwhaard, maken we de wand ook passend voor jouw televisie en de ruimte waar die geplaatst wordt. Zo is de Cinewall aan te passen, in bijvoorbeeld hoogte en afwerking. Daarbij is de Cinewall direct gereed om bijvoorbeeld te schilderen. Als je van plan bent om de Cinewall te stuken, kunnen wij deze voorstrijken. Scheelt jouw moeite en tijd.

Een ander voordeel aan het bestellen van de Cinewall en inbouwhaard bij ons, is dat alles onder één dak geregeld is. Je bestelt de producten gemakkelijk gezamenlijk in onze webshop, alles wordt samen geleverd en ook nog meteen geïnstalleerd.

Meer informatie over de Cinewall en inbouwhaard

Op deze pagina is meer informatie te vinden over onze Cinewall en hoe je deze kunt bestellen. Heb je nog vragen of kunnen we je helpen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag in het maken van jouw keuze.

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.