5 redenen waarom jij voor een elektrische haard moet kiezen

Sfeerhaard sfeerfoto

Een elektrische haard kiezen doe je natuurlijk niet dagelijks. Een elektrische haard heeft erg veel voordelen in vergelijking met andere haarden. Twijfel je nog of een elektrische haard iets voor jou is? We belichten graag een aantal grote voordelen van een elektrische haard. Na het lezen van deze blog weet jij precies of een elektrische sfeerhaard iets voor jou is! Zo behandelen we:

1. Een elektrische haard is erg praktisch

Een elektrische haard heeft allerlei praktische voordelen. De haard werkt op energie, dus je hebt alleen een stopcontact nodig. Het is niet nodig om hout te kopen, een vuurtje te stoken of om olie regelmatig bij te vullen. Ook heeft een elektrische haard eigenlijk geen onderhoud nodig. Terwijl je bij een open haard flink wat tijd kwijt bent aan het schoonmaken van de haard en de schoorsteen.

2. Een elektrische haard is veilig

Alles waar vuur bij komt kijken brengt een risico met zich mee. Je moet altijd goed opletten dat kleine kinderen of huisdieren niet te dichtbij het vuur komen omdat ze zich kunnen branden. Maar bij een elektrische haard is dat niet het geval. Een elektrische haard heeft levensechte vlammen, maar hier komt geen vuur aan te pas. Je kan je hand zo door de vlammen heen halen. Daarnaast zit het verwarmingselement aan de achterkant van de haard verborgen, waardoor je je ook hier niet aan kan bezeren. Het is een veilige manier om een ruimte sfeervol te verwarmen.

3. Energiezuinig in gebruik

Een elektrische haard verbruikt weinig energie want de haard heeft energiezuinige LED-lampen. Hierdoor kan je besparen op kosten. Elektrisch verwarmen kost ongeveer 12 cent per uur. Dat valt erg mee vergeleken met de prijs van hout of met de prijs van gas voor een gaskachel. Ook als je graag duurzamer wilt leven is een elektrische haard een goede keuze. Gas en hout zijn minder milieuvriendelijk dan elektriciteit, vooral als je kiest voor groene stroom of je eigen zonnepanelen hebt is een elektrische haard erg duurzaam. Wil je meer weten over het gebruik van onze LED-lampen in de sfeerhaarden? Lees deze blog.

4. Een stijlvolle haard

Een elektrische haard is in veel mooie uitvoeringen verkrijgbaar. Onze elektrische haarden hebben allemaal een strak en modern uiterlijk. Dit staat erg mooi bij diverse interieur stijlen. Je kan kiezen uit haarden in verschillende maten en in de kleuren zwart en wit.

5. Een elektrische haard is makkelijk te installeren

Het installeren van een elektrische haard is een fluitje van een cent. Je hangt de haard aan de muur en stopt de stekker in het stopcontact. Voila! Je kan nu gaan genieten van de sfeer en de warmte van de elektrische sfeerhaard. Omdat een elektrische haard alleen een stopcontact nodig heeft kan hij in veel verschillende ruimte geplaatst worden. Bestel vandaag bij ons voor 16:00 en je hebt de elektrische haard morgen al in huis!

Een elektrische haard van DeSfeerhaard.nl

We hebben nu 5 redenen genoemd waarom jij voor een elektrische haard zou moeten kiezen! Op DeSfeerhaard.nl bieden we diverse kwalitatieve sfeerhaarden aan. Bij ons kan je rekenen op uitstekende service en een gecertificeerde sfeerhaard. Op alle sfeerhaarden bieden we 5 jaar garantie. Bekijk hier het aanbod aan sfeerhaarden. Een elektrische haard kiezen was nog nooit zo eenvoudig!

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een reactie