Welke sfeerhaard is het meest geschikt voor mijn huis?

Een energiezuinige elektrische sfeerhaard in huis, wie wil dat nou niet? Een mooi ingebouwde sfeerhaard tovert gelijk jouw slaapkamer of woonkamer compleet om naar een paleisje! Het geeft meer sfeer en geeft ook nog eens echt warmte af. Deze wandhaarden komen natuurlijk in verschillende versies en groten, maar hoe weet je nou welke binnen jouw huis en interieur past? Wij geven je in deze blog een aantal tips mee, waar je op kunt letten. Neem ze door en kies de perfecte sfeerhaard voor jouw huis in de webshop met sfeerhaarden.

Verschillende formaten, verschillende ruimtes

Elk huis komt natuurlijk in verschillende formaten en elke persoon heeft weer andere wensen en behoeften. Om jou hier zo goed mogelijk mee te helpen, bieden wij verschillende producten voor verschillende prijzen in diverse formaten, zodat er voor iedereen iets tussen zit. Ook voor jou!

Een breed assortiment aan inzethaarden is natuurlijk van groot belang om voor ieder wat wils te kunnen bieden. Er zijn drie sfeerhaard stijlen die wij aanbieden:

Variatie in modellen en prijzen

Deze verschillende modellen zijn beschikbaar vanaf 106 centimeter tot wel 241 centimeter lang. Dit zorgt ervoor dat deze een grotere ruimte gemakkelijk kunnen vullen, maar ook geschikt zouden kunnen zijn voor een kleinere woonkamer. Natuurlijk verschilt de prijs wel per stijl en grootte van de elektrische haard. De prijzen variëren tussen ongeveer 480,- en 1.500,- euro: zo is er ook voor ieder budget een sfeerhaard beschikbaar!

Sfeerhaard met moderne uitstraling

De haarden hebben een moderne uitstraling en passen hierdoor makkelijk binnen verschillende interieurstijlen. Natuurlijk moet je niet gaan voor een te grote haard die de hele ruimte vult, zo kan je kamer een stuk kleiner ogen! De sfeerhaarden komen in een langwerpige vorm die ervoor zorgt dat een lang kaal stuk muur gelijk een compleet andere look krijgt.

Sfeerhaard: alleen een stopcontact nodig

Onze sfeerhaarden zijn geen echte openhaarden, maar een elektrische versie hiervan. Hierdoor zijn deze super gemakkelijk aan te sluiten. Dit is dus voor de meeste woningen geschikt en zo zijn er geen zorgen over een eventuele afvoer van rook of een gasaansluiting.

Het enige wat nodig is om onze sfeerhaarden te laten werken is een stopcontact! Deze zitten natuurlijk standaard in elke woning en hierdoor kan je gemakkelijk de sfeerhaard binnen een dag plaatsen in jouw huis.

Accessoires bij de inzethaard

Natuurlijk is een sfeerhaard al een leuk stuk decoratie op zich voor bijna elke ruimte. Maar je kan ook met nog een aantal accessoires spelen die goed aansluiten bij de sfeerhaard, zodat het jouw kamer helemaal afmaakt.

Een aantal leuke ideeën hiervoor kunnen zijn:

  • Een mooie plant kan een goede toevoeging zijn naast jouw nieuwe sfeerhaard. Omdat de elektrische sfeerhaard warmte afgeeft (net als een echte open haard) moet je natuurlijk er wel rekening mee houden dat deze plant niet doodgaat door de warmte.
  • Een spiegel boven de openhaard maakt de ruimte een stuk groter! Hierdoor speel je met verschillende dieptes in de ruimte en verschillende texturen.
  • Ook kan je gaan voor een mooie stoel voor naast de haard. Hier kan je in de koude maanden lekker genieten van de warmte van jouw haard met een goed boek, Netflix-serie of een lekker kopje thee.

Benieuwd naar meer ideeën voor accessoires? We schreven er een blog over: Decoratietips voor jouw sfeerhaard

Welke inzethaard kies jij?

Voor elke ruimte is er dus wel een perfecte sfeerhaard te vinden! Wij bieden een breed assortiment van sfeerhaarden aan waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Heb je moeite met kiezen of wil je meer weten? Schakel dan gerust onze hulp in en neem contact op.

 

 

 

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.