Geeft een elektrische haard warmte af?

sfeerfoto

Je vraagt je misschien af, geeft een elektrische haard warmte af? Daar geven we je graag antwoord op in deze blog. Het antwoord is: ja! Meestal wel!  Een elektrische haard geeft zeker warmte af wanneer er een verwarmingselement in zit. Met een elektrische haard kan je een woon- of werkruimte verwarmen én ook nog eens sfeer creëren.

Verwarmen met een elektrische haard

Een elektrische haard werkt niet op het verbranden van hout of of gas, maar op elektriciteit. Het grote voordeel hiervan is dat je de elektrische haard aan kan zetten en direct kan genieten van de warmte. Daarnaast hebben veel elektrische haarden verschillende warmte standen. Zo kan je zelf instellen hoe warm het wordt. De elektrische haard Vancouver van DeSfeerhaard.nl heeft bijvoorbeeld twee warmte standen.

Wat is een elektrische haard?

Een elektrische haard is een haard die werkt op elektriciteit. De haard verwarmt de ruimte en zorgt ook voor een gezellige sfeer met de vlammen. De vlammen van een elektrische haard zijn niet echt, maar ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Een veilige haard

Een elektrische haard verwarmt de ruimte op een veilige manier. Omdat er geen echt vuur bij komt kijken is een elektrische haard veel veiliger dan een traditionele open haard of een gashaard. Kinderen of huisdieren kunnen zich niet aan vuur branden en er is ook geen sprake van gevaarlijke stoffen die vrijkomen. Daarnaast is een elektrische haard ook erg praktisch. Want een schoorsteen is niet langer nodig en ook het hout hakken, hout kopen en het vuurtje eerst aanmaken is allemaal verleden tijd. Een elektrische haard geeft de warmte én sfeer van een open haard, zonder de lasten.

Elektrische sfeerhaarden van DeSfeerhaard.nl

Op DeSfeerhaard.nl bieden we verschillende elektrische sfeerhaarden aan. Je hebt de keuze uit diverse maten en uit de kleuren zwart en wit. Weet je niet zeker welke elektrische haard het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag advies. Je kan ook bij ons terecht voor accessoires van een elektrische sfeerhaard.

Bestel een elektrische haard online

Wanneer je bij ons een elektrische haard bestelt geniet je van verschillende voordelen. Zo leveren we, als je vóór 16:00 bestelt, de volgende dag al! Daarnaast bieden we binnen Nederland gratis bezorging aan en geniet je van 5 jaar garantie. Bekijk de elektrische haarden van DeSfeerhaard.nl.

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een reactie