Geeft een elektrische haard warmte af?

sfeerfoto

Je vraagt je misschien af, geeft een elektrische haard warmte af? Daar geven we je graag antwoord op in deze blog. Het antwoord is: ja! Sommige van onze modellen wel! Wil jij weten hoe een elektrische haard wordt verwarmt? Lees dan snel verder!

Verwarmen met een elektrische haard

Een elektrische haard werkt niet op het verbranden van hout of of gas, maar op elektriciteit. Het grote voordeel hiervan is dat je de elektrische haard aan kan zetten en direct kan genieten van de warmte. Wanneer de sfeerhaard over een verwarmingselement beschikt geeft deze warmte af. Veel elektrische haarden hebben verschillende warmte standen. Zo kan je zelf instellen hoe warm het wordt. De elektrische haard Vancouver van De Sfeerhaard heeft bijvoorbeeld twee warmte standen. Met een elektrische haard kan je een woon- of werkruimte verwarmen én ook nog eens sfeer creëren.

Wat is een elektrische haard?

Een elektrische haard is een haard die werkt op elektriciteit. De sfeerhaard verwarmt de ruimte en zorgt ook voor een gezellige sfeer met de vlammen. De vlammen van een elektrische haard zijn niet echt. De haarden beschikken over LED-verlichting waardoor de vlammen levensecht lijken. Je zal niet in de gaten hebben dat de warmte van de elektrische haard van het verwarmingselement af komt in plaats van de vlammen. Meer weten over de elektrische haarden? Lees onze blog over de voor- en nadelen van een elektrische haard.

Een veilige haard

Een elektrische haard verwarmt de ruimte op een veilige manier. Omdat er geen echt vuur bij komt kijken is een elektrische haard veel veiliger dan een traditionele open haard of een gashaard. Kinderen of huisdieren kunnen zich niet aan vuur branden en er is ook geen sprake van gevaarlijke stoffen die vrijkomen. Daarnaast is een elektrische haard ook erg praktisch. Want een schoorsteen is niet langer nodig en ook het hout hakken, hout kopen en het vuurtje eerst aanmaken is allemaal verleden tijd. Een elektrische haard geeft de warmte én sfeer van een open haard, zonder de lasten.

  • Veiliger door LED-vlammen
  • Geen gevaarlijke stoffen
  • Toch genieten van warmte

Elektrische sfeerhaarden van De Sfeerhaard

Op De Sfeerhaard bieden we verschillende elektrische sfeerhaarden aan. Je hebt de keuze uit diverse maten en kleuren zoals zwart en wit. Wanneer je bij ons een elektrische haard bestelt geniet je van verschillende voordelen. Zo leveren we, als je vóór 16:00 bestelt, de volgende dag de sfeerhaard bij jouw thuis! Daarnaast bieden we binnen Nederland gratis bezorging en geniet je van 5 jaar garantie. Bekijk de elektrische haarden van De Sfeerhaard.

Weet je niet zeker welke elektrische haard het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag advies.

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een reactie