Vandaag vóór 16:00 besteld, is morgen al in huis!

In samenwerking met onze betrouwbare logistieke partner XXL Pakket, bezorgen wij jouw bestelling de volgende dag nog bij je thuis. Zodra je een bestelling hebt geplaatst en al jouw producten voorradig zijn, krijg je een dag voor levering een e-mail met daarin een track&trace code. Vervolgens ontvang je in de ochtend van de levering een SMS bericht met exactere levertijd van jouw bestelling.

Adres & telefoonnummer

Schipholweg 993
2143 CG Boesingheliede
+31 (0)850 407 407

Openingstijden & afhalen

Maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 16:00 uur.

Vraag & antwoord

Bezorgen in Nederland ??

Wij bezorgen door heel Nederland. Het bezorgen van kleine én grote pakketten in Nederland is volledig gratis!

Bezorgen op de Waddeneilanden ?️

Voor bezorgingen op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog wordt er een extra bedrag in rekening gebracht door de vervoerder. Dit bedrag is afhankelijk van het betreffende eiland en afmetingen van de bestelde producten. Bezorging op de Waddeneilanden? Stuur ons een bericht!

Bezorgen in België ??

Wij bezorgen ook in België. Voor Vlaanderen rekenen wij een bezorgtoeslag van €19,- Wallonië kan op aanvraag. Voor meer informatie stuur je een bericht via het contact formulier of een e-mail aan: [email protected]

Bezorgen buiten de Benelux ?

De Sfeerhaard biedt mogelijkheden om je bestelling wereldwijd te bezorgen! Voor meer informatie hierover stuur je een e-mail naar [email protected].

Mijn bestelling ophalen ?

Je kan jouw bestelling gratis ophalen bij XXL Pakket in Boesingheliede.

Mijn afleveradres wijzigen ?

Ben je verhuisd of heb je iets besteld wat naar een onjuist adres wordt gestuurd? Geef het zo snel mogelijk aan ons door. Bij een verhuizing pas je makkelijk je adres aan in je klantaccount. Heb je al een bestelling gedaan? Geef het door aan onze klantenservice, dan passen wij het adres van de zending aan.

Mijn bestelling is incompleet bezorgd ?

Zitten niet alle onderdelen of toebehoren in de doos? Dat is vervelend! Wanneer voorradig, zullen wij je het ontbrekende onderdeel binnen 5 werkdagen naleveren. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op met de klantenservice.

Mijn product is defect geleverd ?

We pakken onze producten zo goed mogelijk in, maar vanwege de soms lompe afmetingen kan het soms gebeuren dat er tijdens het bezorgen wel eens wat stuk gaat. Dat lossen we voor je op! Neem hiervoor zo snel mogelijke contact op met de klantenservice via [email protected].

Vancouver 182 zwart

Kies voor kwaliteit en de veiligheid van een elektrische sfeerhaard.

Bekijk de haarden