Al onze beloftes op een rijtje.

  • Gratis jouw product retour sturen.*
  • 30 dagen bedenktermijn, ná ontvangst van je product.
  • Product ruilen? Na ontvangst verzenden we dezelfde dag jouw nieuwe product.
  • Groot of zwaar product? Die komen we gratis ophalen.*
  • Geld terug? Binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag teruggeboekt.

*Een sfeerhaard mag alleen geretourneerd worden in de originele (onbeschadigde) verpakking, inclusief accessoires en met transparante tape op de doos.

Vraag & antwoord

Hoe retourneer ik mijn producten?

Wil je iets retourneren? Laat het ons dan binnen 30 dagen weten via het retourformulier hieronder. Heb je gekozen voor ‘achteraf betalen’? Dan geldt de 30 dagen bedenktijd, als je binnen 14 dagen hebt betaald.

In de meeste gevallen is retourneren gratis en eenvoudig. Grote en zware artikelen komen we bij het opgegeven adres ophalen.  Wanneer je een klein product retour zendt, bewaar dan jouw verzendbewijs. Daarmee kunnen we jouw verzending traceren als er iets misgaat. Verschillende producten in 1 doos? Daar houden we van! Past het niet in 1 doos? Geen probleem. Vermeld het adres en retournummer op elke doos, dan matchen wij ze in ons magazijn.

Vergeet niet het modelformulier voor herroeping volledig in te vullen en in de doos te stoppen. De sfeerhaard komt terug in de originele (onbeschadigde) verpakking, inclusief accessoires. Daarbij verzoeken we jou enkel transparante tape te gebruiken op de doos en geen duct tape.

Moet ik betalen voor een retourzending?

Nee, in de meeste gevallen niet! Pakketjes en brievenbuspost, zoals sierstenen, verstuur je gratis. Wij maken de verzendkosten en het aankoopbedrag binnen drie dagen naar jouw betaalrekening over. Grote of zware artikelen komen we gratis bij je thuis ophalen.

Mocht je niet thuis zijn wanneer wij de retourzending komen ophalen, dan wordt er voor de tweede keer €75,- in rekening gebracht.

Kan ik mijn retourzending nog annuleren?

Uiteraard, je mag je altijd bedenken. Heb je een ophaalafspraak gemaakt? Laat dan even iets weten aan onze klantenservice. Dan zorgen wij ervoor dat de koerier niet bij je langskomt.

Ik was niet thuis toen jullie mijn retourzending kwamen ophalen, wat nu?

Wanneer je niet thuis bent op het moment dat wij je retourzending komen ophalen, moeten wij helaas kosten in rekening brengen. De kosten van een tweede poging bedragen €75,-.

Hoe snel word ik terugbetaald?

We betalen je meteen terug, nadat we jouw retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 5 werkdagen, nadat ze teruggestuurd zijn. Hoe snel het geld daarna op jouw rekening staat, hangt af van je eigen betaalmethode.

Moet ik betalen voor het ruilen?

Nee hoor, het vervangen van de producten van De Sfeerhaard is volledig gratis.

Vul hieronder het retour- of ruilformulier in:

Retourformulier

1Bestelnummer
2Persoonsgegevens
3Bestelling
Vancouver 182 zwart

Kies voor de kwaliteit en de veiligheid van een elektrische sfeerhaard.

Bekijk de haarden