Wie is De Sfeerhaard?

Door een gezamenlijke passie voor interieur en digitalisering is De Sfeerhaard gestart. Drie ervaren partners zijn samen aan de slag gegaan met het idee om een veiligere en duurzamere oplossing te vinden voor klassieke open haarden en bio ethanol haarden. Hieruit zijn de drie modellen sfeerhaarden ontstaan, waarbij veiligheid voorop staat. Daarnaast bieden we ook een op maat gemaakte Cinewall® aan die volledig te personaliseren is en die wordt ingebouwd door een echte vakman. De Sfeerhaard is inmiddels al meer dan 5 jaar een expert op het gebied van sfeerhaarden en cinewalls. 

Waarom De Sfeerhaard?

We hebben zelf onze sfeerhaarden ontwikkeld waarbij er aan tenminste drie voorwaarden voldaan moest worden; geen onderhoud, duurzaam en kind- en huisdier vriendelijk. We zijn allemaal wel bekend met open haarden. Je moet er altijd voorzichtig mee zijn en niet te dichtbij komen om te voorkomen dat je jezelf verbrandt. Vooral de veiligheid voor kinderen is minimaal. Daarbij is het niet mogelijk in ieder huis, omdat er een luchtkanaal voor aanwezig moet zijn. Tevens ben je aardig wat tijd en geld kwijt aan onderhoud en het aansteken en brandend houden van de open haard.

Daarnaast heb je bio ethanol haarden. Een mooi alternatief voor mensen die geen luchtkanaal in huis hebben. Hoewel de brandstof biologisch is, is het niet duurzaam. Afhankelijk van hoe groot de vlammen zijn, kunnen deze haarden zo’n 5-7 uur met 2 liter bio ethanol brandstof. Een liter brandstof is al €3. Daarbij is de brandtijd afhankelijk van meerdere factoren, zoals de grootte van de open haard, de brandstof op zich en de blootstelling aan tocht.

Wat is nu het perfecte alternatief voor zowel open haarden als bio ethanol haarden? Een alternatief wat ons meer veiligheid en duurzaamheid gaat bieden en minder onderhoud. De Sfeerhaard biedt dit alternatief. Onze elektrische sfeerhaarden zijn van hoge kwaliteit, bieden een betrouwbare veiligheid en zijn innovatief. Dit alles met een mooi design en voor een scherpe prijs.

Onze sfeerhaarden

Met onze passie voor interieur zijn we ons ervan bewust dat de elektrische sfeerhaard best een eye-catcher in huis mag zijn. Met de sfeer van een open haard en de strakke lijnen van het glazen front, maakt dat dit een moderne must-have is voor ieder interieur. De haarden kunnen ook in een Cinewall® of wandmeubel gebouwd worden, wat de mogelijkheid tot vele opties biedt.

Benieuwd naar onze haarden? Bekijk onze modellen Toronto, Vancouver en Montreal!

Heb je een vraag over één van de producten of onze service? Neem contact met ons en wij geven antwoord op al jouw vragen.

Logo Supporter van Schoon
Vancouver 182 zwart

Kies voor de kwaliteit en de veiligheid van een elektrische sfeerhaard

Bekijk de haarden

Wat anderen over ons zeggen